Política de privacitat

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, (RGPD), us oferim la següent informació sobre el tractament de les seves dades personals:

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

Patrimoni 2.0 Consultors SL
Domicili social: Carrer de l’Escultor Canet 36, baixos. 08028 Barcelona
CIF:B65234882
Telèfon:+34. 93 200 99 44
Pots contactar amb la persona delegada de protecció de dades a través de l’adreça postal o del correu electrònic: info@fempatrimoni.cat

Quines dades recollim i amb quina finalitat tractem les dades personals?

Patrimoni 2.0 Consultors SL obté dades de caràcter personal de les usuàries i usuaris que s’han registrat al web, subscrit al seu bloc o inscrit al llistat informatiu de les Trobades de les Egipcíaques, així com aquelles a les que accedim a conseqüència de la navegació, consulta i/o sol·licituds a través del nostre lloc web. Aquestes dades s’incorporen a un fitxer de titularitat de Patrimoni 2.0 Consultors SL, amb la finalitat de:

  • Atendre les peticions i/o consultes i enviar comunicacions (també per via electrònica).
  • Mantenir informats als usuaris/ies sobre les activitats relacionades amb les Trobades de les Egipcíaques i altres informacions d’interés de l’empresa.
  • Invitar a actes o esdeveniments organitzats per Patrimoni 2.0 o en què Patrimoni 2.0 hi participa.

La base legal per aquest tractament és el consentiment per part de l’usuari/a, i aquest haurà de comunicar a Patrimoni 2.0 els canvis en les seves dades personals actuals per tal que la informació continguda en els fitxers de Patrimoni 2.0 estigui actualitzada i sense errors. L’usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades.

En els formularis del Web, l’usuari/a cal que empleni els camps assenyalats com a “obligatoris”. El no emplenament o emplenament parcial de les dades personals requerides podria suposar que no es pogués atendre la seva sol·licitud i, en conseqüència, Patrimoni 2.0 quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o prestació incompleta de les peticions i/o consultes sol·licitades.

Quines dades gestionem?

Les dades que Patrimoni 2.0 gestiona són el nom complet i correu electrònic.

Quan temps conservarem les teves dades personals?

Les dades personals dels i les usuàries es conservaran mentre no se’n sol·liciti la supressió. L’usuari podrà oposar-se a la conservació de les seves dades per al tractament de les mateixes, enviant un correu electrònic a info@fempatrimoni.cat

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l’interessat.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

Les dades personals facilitades per l’usuari, amb caràcter general, no seran comunicades o cedides a tercers. Si en el futur Patrimoni 2.0 realitzés cessions de dades personals, en faria la consulta prèvia oportuna.

Patrimoni 2.0 té implantades les mesures de seguretat de tipus tècnic i organitzatives necessàries que garanteixen la seguretat de les seves dades de caràcter personal i n’eviten l’alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, ja provinguin de l’acció humana o del medi físic o natural, tot això de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.

Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?

L’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals en el domicili social de Patrimoni 2.0 Consultors SL en els termes establerts a la legislació vigent. Per a la seva major comoditat, i sense perjudici que s’hagin de complir amb determinats requisits formals establerts a la normativa vigent, Patrimoni 2.0 li ofereix la possibilitat de sol·licitar l’exercici dels drets referits anteriorment a través del correu electrònic info@fempatrimoni.cat.

Si creieu que el tractament de les vostres dades no s’ajusta a la normativa vigent podeu presentar una reclamació a les adreces esmentades o davant l’autoritat de control de la Agencia Catalana de Protecció de Dades.